DE LEIDERSCHAPSLESSEN

Leiderschap door Zelfkennis

Leiderschapslessen volgens De Yogaleer

Maandelijkkse lesdagen banner.png
3 vragen voor succes Home.png

Kies voor compromisloze Helderheid

Op basis van de uitgangspunten van zuivere logica en de oorspronkelijke Yogaleer zijn de lesdagen volgens een vaste structuur opgebouwd. Bij herhaling en bij toenemende frequentie van deelname zul je aan kracht en diepgang alleen maar groeien. In kleine groepen doe je oefeningen die je helpen om helder naar vraagstukken te kijken. Je krijgt inzicht in de onderbewuste patronen en overtuigingen die jouw huidige leven beheersen. Door de essentie te zien wordt het weer simpel.

Vanuit een unieke en beproefde denktechniek ga je structurele oplossingen ontwikkelen voor problemen waar je steeds weer tegenaan loopt. Dat geeft rust en ruimte. Daardoor krijg je het weer helder. Dan kun je knopen doorhakken en starten met een proces van permanente verbetering. En het mooie is dat het allemaal super logisch is!

Leer bewust de kracht én beperking kennen van de ratio
en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van intuïtie. 

De Leiderschapslessen worden door mijzelf gegeven en zijn gebaseerd op de combinatie van kennis en ervaring in ondernemerschap, toegepaste logica en bewustwording. De lessen zijn ontstaan vanuit diep inzicht in De Yogaleer door ongeveer 35 jaar ervaring met meditatie, zelfstudie en een zeer gedegen en meer dan 10 jaar durende opleiding in Raja Yoga.

De combinatie met meer dan 25 jaar ervaring in ondernemerschap en consultancy op hoog niveau maakt de lessen concreet, praktisch toepasbaar en volledig logisch. Dat laatste mede door mijn jarenlange intensieve wereldwijde samenwerking met de Israëlische natuurkundige Dr. Eli Goldratt, de grondlegger van de Theory of Constraints en de TOC Thinking Processes en Wereldwijde bestseller auteur. De lesdagen bieden je inzicht door kennis én ervaring.

Dring door tot de essentie van ieder vraagstuk.
Geen bijzaken meer. Geen compromissen meer.
Leer om dat toe te passen in jouw leven en leiderschap.

Je krijgt door de diepe inzichten van De Yogaleer toegang tot een beproefde methode voor bewustwording en je leert inzichten in jouw eigen tempo stap voor stap verder te verdiepen in je eigen leven en leiderschap. Je wordt begeleid vanuit jarenlange ervaring. De lesdagen bieden je een vaste structuur, die je houvast biedt voor jouw proces van permanente ontwikkeling en verbetering. De lesdagen worden ankerpunten in je leven, waardoor je jezelf een manier van denken en handelen eigen maakt. Je krijgt steeds meer ruimte voor hoofdzaken en je verspilt geen energie meer aan bijzaken.

Veel gestelde vragen tijdens de bijeenkomsten

Waarom zijn compromissen denkfouten?

Gaat overgave en leiderschap wel samen?

Kom naar De Leiderschapslessen

De Leiderschapslessen zijn maandelijks in regio Utrecht.

Wat je leert in de Leiderschapslessen licht.png
IMG_3110.JPG