Persoonlijke Begeleiding

In de persoonlijke begeleiding van jouw leiderschapsontwikkeling leer ik je hoe je onder alle omstandigheden door Harmonie & Helderheid leiding kunt nemen in je eigen leven en leiding kunt geven aan anderen. Je ontwikkelt een stijl van leidinggeven die zó duidelijk is en zó natuurlijk aanvoelt dat in jouw omgeving harmonie en helderheid een natuurlijke toestand wordt. Daardoor zal jouw ontwikkeling én die van je omgeving zich ongekend versnellen. Er ontstaat natuurlijke focus.

In de persoonlijke begeleiding van jouw leiderschapsontwikkeling leer ik je hoe je onder alle omstandigheden door Harmonie & Helderheid leiding kunt nemen in je eigen leven en leiding kunt geven aan anderen. Je ontwikkelt een stijl van leidinggeven die zó duidelijk is en zó natuurlijk aanvoelt dat in jouw omgeving harmonie en helderheid een natuurlijke toestand wordt. Daardoor zal jouw ontwikkeling én die van je omgeving zich ongekend versnellen. Er ontstaat natuurlijke focus.

3 vragen voor succes Home.png
Onze gesprekken zijn er op gericht dat jij zelf tot nieuwe inzichten en structurele oplossingen voor jouw problemen komt. Ik bied je een denkmethode waarmee jij leert om vanuit een nieuw perspectief naar je eigen werkelijkheid te kijken.
dialoog inspiratie.png

Een logisch gestructureerd pad naar Zelfkennis op basis van De Yogaleer brengt voorspelbaar de leider in jezelf naar boven. Logica die al duizenden jaren staat als een huis werkt ook voor jou. Weet wie je bent, wat je wilt en waarom je dat wilt.

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding. Als we tot een samenwerking komen zal ik een logische structuur aanbrengen in onze dialoog. We beginnen met een grondige analyse van jouw bestaande situatie en de rol die jouw aannames en overtuigingen daarin spelen. We doorlopen dit proces in 12 stappen. Dat proces leidt tot een persoonlijk plan van jou, gericht op de realisatie van jouw bewust geformuleerde persoonlijke, zakelijke en/of maatschappelijke doelen. De snelheid waarmee we deze stappen doorlopen is afhankelijk van jouw omstandigheden en verschilt dus per persoon.

Mijn stijl van werken is niet die van een standaard coach of adviseur. Ik ben meer een leraar. Een coach geeft je een techniek voor een bepaalde situatie. Als je niet oppast blijft dat alleen maar een techniek en wordt het geen doorleefde reflex. Een adviseur zegt wat hij zou doen in een bepaalde situatie. Eigenlijk doet dat er niet toe. Het gaat erom wat jij gaat doen. Mijn begeleiding is erop gericht dat je de kennis die ik je aanbied bewust doorleeft, zodat jij niets van mij hoeft aan te nemen, maar de effectiviteit zelf kunt ervaren. Dat is de enige manier om te zorgen dat jij ook echt iets gaat doen met de inzichten die je opdoet. De volstrekt logische methode waarmee ik jou begeleid, in combinatie met mijn ervaring als ondernemer en adviseur en mijn jarenlange beoefening en bestudering van De Yogaleer helpen je om te gaan zien welke blokkerende overtuigingen jou beperken in jouw ontwikkeling. Ik zal je steeds stimuleren tot zelfstudie. Jij hebt zelf de sleutel in handen voor jouw volgende sprong.

Ieder probleem is een dilemma dat bestaat bij de gratie van jouw aannames. Ieder compromis is een denkfout die leidt tot complexiteit en traagheid. Ontkracht de blokkerende aanname en ervaar de vrijheid van nieuw inzicht. Kies voor écht oplossingen vanuit helderheid.
— Yohyon —
H en H onder alle omst.png

Dat verlangt een heel helder en consequent proces van permanente verbetering dat voor jou en alle betrokkenen volstrekt duidelijk en logisch is en daarom breed gedragen wordt. Dat verlangt niet alleen logische analyse, maar ook persoonlijke ontwikkeling.

Die persoonlijke ontwikkeling kan ontstaan door meer ruimte te scheppen op korte termijn en focus aan te brengen voor de lange termijn en uiteraard jouw bereidheid om echt te werken aan jezelf. Het resultaat is heldere doelen en prioriteiten en meer ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het gebeurt regelmatig dat iemand door onze gesprekken het verlangen ontwikkelt om zelf een goede Raja Yoga beoefenaar te worden. Als je dat wilt, adviseer ik je om regelmatig deel te nemen aan De Leiderschapslessen deel te nemen of de opleiding Raja Yoga te volgen. Voor de opleiding werk ik samen met De Yogaschool in Enschede waar ik zelf ook leraar ben.

Als je benieuwd bent en meer wilt lezen, dan kun je ook eerst eens mijn boek lezen.

Wil je vanuit een vaste en logische structuur onder persoonlijke en zeer ervaren begeleiding komen tot een proces van permanente verbetering? Zodat je uitgroeit, tot de beste versie van jezelf? Omdat je écht gaat inzien hoe jouw leven en leiderschap een natuurlijke afspiegeling van jouw authentieke zelf wordt?
Dan ben je van harte welkom.
Wat je leert in de Leiderschapslessen licht.png

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding in leiderschapsontwikkeling?

Meld je aan voor een persoonlijke kennismaking.

Naam *
Naam